Istoric

In anul 2002, cand s-a lansat in domeniul industriei tipografice, grupul ROMARIS se baza pe munca si entuziasmul unui grup mic de oameni, inregistrand o cifra de afaceri de 200 000 euro.

La scurt timp dupa infiintare, cresterea numarului de clienti si trecerea la un regim de productie propriu, mult mai avansat, a constituit in sine o dovada de evolutie menita a netezi drumul spre alte oportunitati de dezvoltare.

In ceea ce priveste trecutul Grupului ROMARIS, cifrele vorbesc despre modul eficient si competitiv in care ne-am dus la indeplinire proiectele. Astfel estimam in anul 2008 o cifra de afaceri de 4 000 000 euro.

 

Viziune, Misiune, Valori

Sa fim o referinta in domeniul tipografiei gratie recunostintei clientilor nostri fata de calitatea produselor si serviciilor noastre.

Sa ne respectam angajamentele vis-a-vis de Clientii nostri in ceea ce privesc preturile, calitatea si termenele de predare.

Excelenta in tipar: standarde europene in tipar – respectul constant pentru calitate si determinare in obtinerea acesteia, ne fac apreciati la nivel international.

Bogatia mijloacelor de implementare si de mentinere a calitatii: avem ultimele tehnologii – preocuparea pentru evolutia continua, manifestata in interesul acordat racordarii activitatii si muncii angajatilor nostri la cele mai noi si moderne tehnologii in domeniu, ne ajuta sa fim in top, in ceea ce facem.

Generozitate fata de Clienti: punem Clientul in centrul actiunilor noastre – cerintele Clientilor intalnesc la noi intotdeauna solutiile potrivite. Promovam colaborari bazate pe respect si pe o buna intelegere a necesitatilor Clientilor pentru a le putea raspunde corect si prompt la nivel de produse si servicii.

 

Realizari

Prin orientarea catre client am aflat cine este si ce are nevoie. Am atins performanta si tindem spre perfectiune, obiectivul principal fiind satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Cerintele si asteptarile clientilor se reflecta in produsele si serviciile noastre de calitate. Astfel certificarile obtinute si tehnologia folosita sunt argumentele profesionalismului nostru.

 

Echipa

Daca este un lucru prin care echipa Afi Print se poate lauda acela este respectul constant fata de calitate si determinarea in obtinerea ei. Totodata, un factor important si care e in centrul a tot ceea ce intreprindem este clientul, pentru ca promovam colaborarile bazate pe respect si pe o buna intelegere a necesitatilor acestuia.

 

Scopul nostru?

Credinta puternica a EuroBusiness Group este modul in care percepem si tratam mediul inconjurator, si care are un impact mare asupra felului in care muncim si traim, de aceea consideram ca fiecare are responsabilitatea si dreptul de a sustine mediul. La EuroBusiness Group am avut, si continuam sa avem posibilitatea de a produce si oferi produse clientilor nostri ce intrunesc aceste nevoi ale constientizarii active a mediului.

Performanta, atingerea perfectiunii si clienti multumiti, iata rezultatele ce vorbesc de la sine!

Share this page

FacebookTwitterMore...